Εγκληματικό μαρκάρισμα στον Γαλανόπουλο (pics)

Εγκληματικό μαρκάρισμα στον Γαλανόπουλο (pics)

Gazzetta team
Εγκληματικό μαρκάρισμα στον Γαλανόπουλο (pics)

bet365

Ένα δολοφονικό τάκλιν στον Γαλανόπουλο τρόμαξε τους ανθρώπους της ΑΕΚ στο Κίελτσε, με τον νεαρό άσο να πηγαίνει στα αποδυτήρια κουτσαίνοντας και φανερά εκνευρισμένος.

Οι Ισραηλινοί της Μπνέι Σαχνίν μάλλον ξέχασαν ότι πρόκειται για φιλικό αγώνα και λίγο έλειψε να τον τινάξουν στον αέρα, μετά το εγκληματικό μαρκάρισμα του Γκαούτσο στον Κώστα Γαλανόπουλο στο 52ο λεπτό.

Από το πουθενά και στην μέση του γηπέδου, ο παίκτης της Σαχνίν σημάδεψε από πίσω το γόνατο του Γαλανόπουλου, με αποτέλεσμα να «παγώσουν» όλοι στο γήπεδο του Κίελτσε.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ παρέμεινε αρκετή ώρα στο χορτάρι, στη συνέχεια σηκώθηκε και αποχώρησε κουτσαίνοντας προς τα αποδυτήρια, όπου προφανώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα εξετάσουν αν έχει πάθει σοβαρή ζημιά ή όχι.

Σύμφωνα, πάντως, με τις πρώτες ενδείξεις, το χτύπημα έγινε λίγα εκατοστά κάτω από το γόνατο και μάλλον ο Γαλανόπουλος έχει γλιτώσει τα χειρότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα