Το εντυπωσιακό βίντεο του Απόλλωνα για τα διαρκείας (pic & vid)

Το εντυπωσιακό βίντεο του Απόλλωνα για τα διαρκείας (pic & vid)

Gazzetta team
Το εντυπωσιακό βίντεο του Απόλλωνα για τα διαρκείας (pic & vid)

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης παρουσίασε τα εισιτήρια διάρκειας για τη νέα σεζόν και την επιστροφή του στην Super League.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Τα νέα εισιτήρια διαρκείας παρουσίασε ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο μιας και το βίντεο ήταν ιδιαίτερο ενώ και οι τιμές είναι αρκετά προσιτές.

Η ανακοίνωση
«Οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής στον πάγκο. Ο διαιτητής στη σέντρα. Οι κάμερες έτοιμες. Τα φώτα αναμμένα. Το μόνο που μένει για να αρχίσει το ματς είναι να πάρεις τη θέση σου στην εξέδρα του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας».
Ένα εισιτήριο διαρκείας περιμένει κάθε φίλαθλο του Απόλλωνα Σμύρνης. Διαρκείας για κάθε τσέπη, για κάθε ηλικία. Ένα εισιτήριο διαρκείας που μπορεί να αφορά μια ολόκληρη οικογένεια. Ένα εισιτήριο που μπορεί να αποκτήσει ο άνεργος και ο φοιτητής, με λίγα λόγια κάθε φίλος του Απόλλωνα Σμύρνης.
Πάρε λοιπόν τη θέση σου στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας»…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα