«Εκλεισε ο Μπελούσι στον ΠΑΟΚ»

«Εκλεισε ο Μπελούσι στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Εκλεισε ο Μπελούσι στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Τζιουζέπε Μπελούσι, τον 27χρονο Ιταλό κεντρικό αμυντικό της Λιντς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com», υπάρχει συμφωνία του «Δικεφάλου» με τον Μπελούσι, που θα λύσει το συμβόλαιο του με την αγγλική Λιντς (δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά) και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Μιχελάντζελο Μινιέρι, εκπρόσωπο του Ιταλού κεντρικού αμυντικού, στη Γερμανία, όπου επήλθε η συμφωνία.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Πάντως από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται η είδηση περί συμφωνίας του με τον Μπελούσι, το μόνο που αναφέρουν είναι πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, άλλωστε και η παρουσία του Βούκιτς στο Χορστ, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα