Η στάση της NOVA και οι έντονες αμφιβολίες της...

Δημήτρης Τομαράς
Η στάση της NOVA και οι έντονες αμφιβολίες της...

bet365

Το Gazzetta.gr μεταφέρει τις σκέψεις των ιθυνόντων της NOVA και το κλίμα που βγάζουν μετά το Δ.Σ. της Λίγκας και τα όσα έγιναν γνωστά μαζί με τις αποφάσεις της.

Τα δεδομένα επί της διαπραγμάτευσης καθώς όλα τα σημεία... τριβής μεταξύ Λίγκας και NOVA τα έχετε ήδη διαβάσει.

Εκτός όμως από την στάση της Super League έχει πολύ μεγάλη αξία και σημασία το το κλίμα βγάζει το συνδρομητικό κανάλι μετά το σημερινό Δ.Σ.. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Gazzetta.gr η NOVA είναι ενήμερη για την αντιπροσωπεία της Λίγκας και θα την δεχθεί για συζήτηση. Δεν είναι όμως ευχαριστημένη από το περιεχόμενο της σημερινής... κουβέντας στο Δ.Σ. και από το γεγονός πως δεν βγήκε προκήρυξη πρωταθλήματος αλλά και συγκεκριμένη δομή για το πως θα γίνουν τα πλέι οφ, πόσοι τελικώς πέφτουν και πως θα πάει η νέα χρονιά. Αυτά για τη NOVA θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει και ίσως αυτό να παίξει και ρόλο στις επαφές.

Κατά τα άλλα η NOVA έχει τις εξής ενστάσεις, αμφιβολίες και αξιώσεις:
- Έναν μήνα πριν την σέντρα και κανείς ακόμα δεν ξέρει το τι πρωτάθλημα θα γίνει. Η NOVA επιμένει και λέει ότι εδώ και 1,5 χρόνο είχε πει στην Super League να πάρει μέτρα, να γίνει πιο ελκυστική και ενώ η Λίγκα πήρε αποφάσεις δεν τις υλοποιεί. Για τη NOVA τίθεται θέμα αξιοπιστίας λεγομένων, αποφάσεων και συνεργασιών. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω την προκήρυξη πρωταθλήματος την περίμεναν σήμερα και όχι την Τετάρτη καθώς και την δομή και το πλαίσιο διεξαγωγής της Λίγκας...
- Η NOVA θεωρεί πως με μείωση ομάδων και πλέϊ οφ με πρωταθλητή το πρωτάθλημα θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον.
- Η ατάκα ανθρώπων της συνδρομητικής για τις σχέσεις με Λίγκα είναι ενδεικτική πια. «Είμαστε στις καθυστερήσεις και έχουν δει κίτρινη! Μπορεί στην συνέχεια να βγει κόκκινη, μπορεί όμως και να τελειώσει το ματς και να πάνε όλα καλά»!
- Η τελευταία συζήτηση δεν πήγε καλά. Με βάση την αντιπρόταση της Super League οι δύο πλευρές ήταν μακριά για συμφωνία. Ωστόσο στη NOVA θεωρούν πως είναι στο χέρι της Λίγκας να αλλάξει την κατάσταση και να μπορέσουν να πορευθούν μαζί και τη νέα χρονιά. Αλλιώς όλα θα πάνε στα... τάρταρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα