Ηρακλής: Το τέλος μίας παρέας...

Ηρακλής: Το τέλος μίας παρέας...

Γιώργος Ντυμένος
Ηρακλής: Το τέλος μίας παρέας...

bet365

Ο Περόνε πήγε στην Λάρισα και συνεχίζεται η αποχώρηση των όσων έγραψαν ιστορία με την φανέλα του Ηρακλή.
Ο «άθλος» του Ηρακλή έμεινε στην ιστορία, καθώς μία παρέα κόντρα σε κάθε λογική οδήγησε την ομάδα στην παραμονή της. Πλέον όμως, μόλις 2,5 μήνες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, τίποτα δεν είναι το ίδιο... Ο Περόνε συμφώνησε σήμερα με την Λάρισα, ο Ζιάμπαρης είναι κοντά ώστε να λύσει την συνεργασία του με τον Γηραιό, ενώ οι περισσότεροι παίκτες του είτε έχουν ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, είτε τους θέλουν πολλοί. Δείγμα ότι κανείς καλός δεν... χάνεται, αλλά και απόρροια του διοικητικού κενού που υπάρχει στη Μίκρα.
Ας δούμε που είναι τώρα εκείνοι που στα δύσκολα κράτησαν όρθια τη σημαία της ομάδας, με τους Δώνη, Τζανετόπουλο, Μπαστακό να μην απουσιάζουν από την λίστα επειδή δεν προσέφεραν, αλλά γιατί ήταν ως δανεικοί. Ετσι ήταν «βέβαιο» πως μετά το τέλος της σεζόν θα επέστρεφαν σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ατρόμητο αντίστοιχα. Ως προσφορά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, όμως στην προκειμένη περίπτωση αξίζει να τονιστεί ότι όλοι οι «ήρωες» του Καυτανζογλείου είχαν και έχουν προτάσεις, δείγμα του ότι η πιάτσα ναι μεν «ψυχορραγεί» οικονομικά, αλλά αναγνωρίζει κάποια πράγματα.
*Σάββας Παντελίδης: Ο «αρχιτέκτονας» της προσπάθειας δέχθηκε κρούσεις τόσο από ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όσο και της Football League. Ομως δεν συμφώνησε με κάποια και είναι μαθηματικά βέβαιο πως κατά την διάρκεια της χρονιάς θα τον ξαναδούμε σε κάποιον πάγκο.
*Ζούνιο Χουάντερσον: Βρέθηκε και βρίσκεται σε επαφές με πολλές ομάδες της κατηγορίας. Ο 34χρονος γκολκίπερ συμπλήρωσε φέτος 5 σεζόν στην Ελλάδα και τον Ηρακλή.
*Γιώργος Σαραμαντάς: Ο 25χρονος αριστερός μπακ συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας, εκ των κορυφαίων και πλέον συνεχίζει στον Πανιώνιο.
*Λεωνίδας Αργυρόπουλος: Βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Γενάρη και αμέσως «κόλλησε». Ο 27χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.
*Δημήτρης Στάμου: Μετά από μία τριετία στον Γηραιό ο 25χρονος αμυντικός κατηφόρισε στα Χανιά. Από τους παίκτες που έκαναν... πολύ αθόρυβη δουλειά.
*Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι: Εφυγε τον Γενάρη από την Θεσσαλονίκη με προορισμό τον Απόλλων Σμύρνης. Την επόμενη σεζόν θα φορά και πάλι την φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».
*Νίκος Ζιάμπαρης: Θεωρητικά έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά άμεσα θα λύσει το συμβόλαιό του. Γύρω από τον 25χρονο στόπερ έχει στηθεί ένα «γαϊτανάκι» ενδιαφερόμενων.
*Αλέξανδρος Κούρος: Επαιξε πέρσι τόσο μπακ, όσο και ακραίος ή στον άξονα. Από τις πρώτες καλοκαιρινές προσθήκες του Απόλλων Σμύρνης.
*Λευτέρης Ιντζόγλου: Εχει προχωρημένες επαφές με τον Αρη. Φαίνεται πως θα αλλάξει φανέλα, όχι όμως και «γειτονιά». Παράλληλα είναι στο «στόχαστρο» και άλλων ομάδων.
*Σάλες Λεοζίνιο: Ο Βραζιλιάνος μετά τους Ηρακλή, Καλλονή, Πανσερραϊκό και ΟΦΗ, θα παίξει στην Σούπερ Λιγκ και με την φανέλα της ΑΕΛ. Από τις πρώτες καλοκαιρινές προσθήκες των «βυσσινί».
*Βασίλης Αγγελόπουλος: Από τους «μικρούς» του Παναθηναϊκού... βούτηξε στα βαθιά με τον Ηρακλή και ανταποκρίθηκε. Πλέον ο 20χρονος χαφ θα είναι κάτοικος Χανίων καθώς υπέγραψε στον Πλατανιά.
*Παύλος Κυριακίδης: Από τα «πολυεργαλεία» του Ηρακλή, τον Γενάρη έφυγε από τον Γηραιό μετά από 2,5 σεζόν και έκτοτε είναι κάτοικος Περιστερίου.
*Εμάνουελ Περόνε: Ο Αργεντινός φορ είναι ο τελευταίος χρονικά παίκτης του Ηρακλή που υπέγραψε σε κάποια άλλη ομάδα. Πλέον είναι συμπαίκτης με τον Λεοζίνιο στην Λάρισα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα