Στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο!

Στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο!

Νίκος Αθανασίου
Στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και την Κορίνθιανς. Έρχεται άμεσα στην Αθήνα για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι ο παίκτης. Πανηγυρική επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του gazzetta.gr για τους πράσινους και τον ποδοσφαιριστή!

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, το gazzetta.gr σάς είχε ενημερώσει για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πάρει τον 24χρονο επιθετικό ώστε να καλύψει ένα από τα κενά στη γραμμή κρούσης.

Μέσω του εκπροσώπου του, νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, έγινε γνωστό ότι έχει επέλθει απόλυτη συμφωνία με την Κορίνθιανς για τη μετακίνηση του Λουτσιάνο στην Αθήνα για χάρη του «τριφυλλιού» και πλέον, επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το deal!

Τα πάντα είναι τελειωμένα και το μοναδικό που απομένει είναι οι λεπτομέρειες για την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα και οι υπογραφές στα συμβόλαια για να ενσωματωθεί πλέον στο ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα