Ευτυχώς, βγήκαν ζωντανοί... (pics, vid)

Ευτυχώς, βγήκαν ζωντανοί... (pics, vid)

Ευτυχώς, βγήκαν ζωντανοί... (pics, vid)

bet365

Οι απεσταλμένοι των ελληνικών ΜΜΕ, που καλύπτουν την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, είπαν να παίξουν μπάλα απέναντι στο προπονητικό τιμ... Δείτε σε video τί κατάφεραν... ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η καθιερωμένη αναμέτρηση μεταξύ του προπονητικού τιμ και των απεσταλμένων δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας. Από τη μία πλευρά οι «πορτοκαλί», με το 80% να στελεχώνεται από μέλη του τιμ, από την άλλη οι «μπλε» με το 80% να αποτελείται από τους δημοσιογράφους, που καλύπτουν την αποστολή.

Όλα αυτά προτού αρχίσουν οι αποχωρήσεις, με κράμπες, χτυπήματα και αιματώματα.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν και κάποιοι λίγοι θεατές, οι οποίοι απόλαυσαν περίτεχνες ενέργειες (λέμε τώρα…) και χόρτασαν γκολ. Αρχικά, οι «πορτοκαλί», η ομάδα δηλαδή του Στανόγεβιτς, πήρε το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο οι «μπλε» ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν να περάσουν μπροστά όταν κάτω από τα δοκάρια αποφάσισε να καθίσει ο Λούμπος Μίχελ.

Υπήρχε και τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου υπάρχουν εντυπωσιακές στιγμές…

Το ότι ορισμένοι επιζήσαμε/νε και δεν αφήσαμε/νε την τελευταία πνοή στο δάσος του Χορστ, το λες και επιτυχία…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα