Τρίτος αρχηγός στη Ρεάλ ο Κριστιάνο
Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γκέτεμποργκ – Χάλμσταντ (21+).
Ο Πορτογάλος που αποφάσισε τελικά να παραμείνει στη «βασίλισσα» και ουσιαστικά παραδέχθηκε πως έκανε παρορμητικές σκέψεις όταν «έσκασε» το θέμα με τη φοροδιαφυγή, θα είναι πλέον παρών στις συναντήσεις των αρχηγών με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.
Η αποχώρηση του Πέπε που συνεχίζει την καριέρα του στη Μπεσίκτας, κάνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον τρίτο κατά σειρά αρχηγό των «μερένγκες» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πίσω από τους Σέρχιο Ράμος και Μαρσέλο.
Η πρώτη του συμμετοχή ως αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, ήταν τον Ιανουάριο του 2013, όταν σε παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ήταν εκείνος που φόρεσε το περιβραχιόνιο στο μπράτσο.
Όπως εκείνος ήταν τέταρτος αρχηγός την περασμένη σεζόν και πλέον πήρε... προαγωγή, έτσι για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, 4ος θα είναι για παν ενδεχόμενο ο Καρίμ Μπενζεμά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
