Λουκάκου: «Η καλύτερη ομάδα στον κόσμο η Γιουνάιτεντ»

Κώστας Ζάλιαρης
Λουκάκου: «Η καλύτερη ομάδα στον κόσμο η Γιουνάιτεντ»

bet365

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχώρησε ο Ρομέλου Λουκάκου και αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τους «κόκκινους διαβόλους» για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Ποιος θα μπορούσε να πει όχι στη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο;» τόνισε ο Βέλγος επιθετικός που στάθηκε στην ανάγκη που αισθάνεται εκείνος να πετύχει πολλά και την ανάγκη της νέας του ομάδα να γίνει ξανά κυρίαρχος...

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

«Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι ένας σύλλογος που διψάει για το πρωτάθλημα, θέλει να κυριαρχήσει ξανά στον κόσμο. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμένα και είναι κάτι που ήθελα από παιδί.

Ποιος θα έλεγε όχι στον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο; Έχει το καλύτερο γήπεδο στην Αγγλία, τους καλύτερους οπαδούς, είναι η τέλεια ευκαιρία.

Πάντα ήθελα να βρίσκομαι σε μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους και τρόπαια και τώρα μπορώ να το κάνω. Νομίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή βάζει στόχο να είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην ομάδα, μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις και αν κοιτάξεις την ιστορία του κλαμπ, λέει πολλά από μόνη της.

Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε. Είναι ώρα για δουλειά τώρα. Πιο σκληρή από ποτέ...» ήταν τα λόγια του Λουκάκου στο «ESPN».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα