Βρήκαν δίχτυα «Πρίγιο», Μακ και Κλάους (vid)

Βρήκαν δίχτυα «Πρίγιο», Μακ και Κλάους (vid)

Βρήκαν δίχτυα «Πρίγιο», Μακ και Κλάους (vid)

bet365

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Ρόμπερτ Μακ συνυπήρξαν ως δίδυμο για πρώτη φορά στην προπόνηση του «Δικεφάλου» το απόγευμα του Σαββάτου (08/07). ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δούλεψε σε φουλ ρυθμούς πάνω στην τακτική, την επομένη του φιλικού αγώνα με τη Γάνδη, ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα πάνω στην επιθετική ανάπτυξη και στο «διπλό», φρόντισε για πρώτη φορά να βάλει τον Ρόμπερτ Μακ δίπλα στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Οι «πορτοκαλί» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τον Στέφανο Αθανασιάδη να σκοράρει για τους «μαύρους», κατάφεραν και έφεραν τούμπα το αποτέλεσμα, με τον Σλοβάκο να σκοράρει πρώτος και τον Σέρβο να είναι αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Όπως και να το κάνουμε η συνύπαρξη για πρώτη φορά των Μακ και Πρίγιοβιτς ήταν κάτι ξεχωριστό στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο Στανόγεβιτς ήθελε να δει το πως μπορούν να συνεργαστούν και το πρώτο συμπέρασμα είναι θετικό.

Οι νικητές «πορτοκαλί» έπαιξαν με: Σιαμπάνη, Μαλεζά, Λεβέκ, Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Λέοβατς, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Μακ και Πρίγιοβιτς.

Οι «μαύροι» αγωνίστηκαν με: Μελίσσα, Δεληγιαννίδη, Δημητρίου, Λημνιό, Κοροβέση, Πατράλη, Ζάιρο, Πέλκα, Κουλούρη, Αθανασιάδη.

Ανάμεσα τους ήταν ο Τσίμιροτ, με μπλε φανέλα, ο οποίος έπαιζε πάντα με την ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα