Νίνης και Κολοβός τα είπαν με τους «ερυθρόλευκους» (pics)

Νίνης και Κολοβός τα είπαν με τους «ερυθρόλευκους» (pics)

Gazzetta team
Νίνης και Κολοβός τα είπαν με τους «ερυθρόλευκους» (pics)

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης και ο Δημήτρης Κολοβός ανήκουν στην Μάλιν, αλλά δεν μπόρεσαν ν' αγωνιστούν λόγω τραυματισμών, βρήκαν όμως την ευκαιρία να τα πουν με παλιούς συμπαίκτες.

Ο μεν (Νίνης) είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να μπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην προετοιμασία της Μαλίν. Ο δε (Κολοβός) επιστρέφει σιγά σιγά μετά την ρήξη χιαστών την οποία είχε υποστεί. Αμφότεροι δεν μπορούσαν ν' αγωνιστούν στο φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό όμως βρήκαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα πουν με παλιούς συμπαίκτες.

Ειδικά ο Κολοβός ο οποίος άνηκε στους «ερυθρόλευκους» τα είπε σχεδόν με όλους αλλά και με τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο. Οσο για τον Νίνη; Βρήκε τον παλιό συμπαίκτη του Στέφανο Καπίνο και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο οι δυο τους από κοντά.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα