Ο Ρέι κέρδισε τη μάχη από τον Οτσόα!

Ο Ρέι κέρδισε τη μάχη από τον Οτσόα!

Ο Ρέι κέρδισε τη μάχη από τον Οτσόα!

bet365

Ο Ροδρίγο Ρέι κερδίζει τη μάχη με τον Οτσόα. Ο Αργεντινός περίμενε τον ΠΑΟΚ και στο τέλος δικαιώθηκε, καθώς αυτός είναι η τελική επιλογή για το «Νο 1». ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Γκολντ Καπ, Ονδούρα – Κόστα Ρίκα ώρα 04:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο 26χρονος τερματοφύλακας της Γοδόι Κρούζ θα είναι η επιλογή του ΠΑΟΚ για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Οτσόα δεν απάντησε ποτέ στην πολύ καλή πρόταση του «Δικεφάλου» και μετά από καθυστέρηση πολλών ημερών το σήριαλ «τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ» φτάνει στο τέλος του.

Το κίνητρο, η θέληση, η μεταπωλητική αξία του, μέτρησαν ώστε ο «Δικέφαλος» να πληρώσει 1,8 εκατ. δολάρια στην αργεντίνικη ομάδα για να κάνει δικό του τον Ρέι, που θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο και αναμένεται στην Ολλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα