Ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα ο Μπουμάλ

Ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα ο Μπουμάλ

Νίκος Ρόλλας
Ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα ο Μπουμάλ

bet365

Τα τυπικά απομένουν πλέον, προκειμένου να «σφραγιστεί» η μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ στην Λιαονίνγκ της Κίνας. Χάρισε χρήματα ο Καμερουνέζος.

Μπορεί ο Ολιβιέ Μπουμάλ να μην κατάφερε να πείσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία, ωστόσο δεν έκατσε πάνω στο... συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Έχοντας καταλάβει οτι το να μείνει σε μία ομάδα που δεν τον υπολογίζει μόνο καλό δεν κάνει στην καριέρα του, αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο από οτι άλλοι συμπαίκτες του όπως π.χ ο Γιενς Βέμερ και ο Λαουτάρο Ρινάλντι.

Στις συζητήσεις που έκανε με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» παρουσιάστηκε ιδιαίτερα διαλλακτικός τόσο ο ίδιος, όσο και ο εκπρόσωπός του, χαρίζοντας τα χρήματα που θα έπαιρνε τη νέα σεζόν, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να πάει σε άλλη ομάδα.

Αυτή όπως όλα δείχνουν έχει βρεθεί και δεν είναι στην Ευρώπη. Ο διεθνής Καμερουνέζος τα έχει βρει σε όλα με την Λιαονίνγκ Γουόγινγκ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά η απόκτησή του.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

O 27χρονος μεσοεπιθετικός μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2016 στον Παναθηναϊκό, είχε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα με 1 γκολ και 3 ασίστ, αλλά ο τραυματισμός του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά του έκοψε την... φόρα και ουδέποτε κατάφερε να πιάσει υψηλή απόδοση, παρά τις ευκαιρίες που είχε, με αποτέλεσμα σε 37 ματς να έχει 3 γκολ και 5 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα