Απόψε αποφασίζουν για Οτσόα κι άλλους…

Απόψε αποφασίζουν για Οτσόα κι άλλους…

Απόψε αποφασίζουν για Οτσόα κι άλλους…

bet365

Ο Οτσόα έχει τον ΠΑΟΚ στο… περίμενε, ωστόσο τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν δραματικά. Στο.. περίμενε κι ο Ρέι! ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά σ’ ένα αδιέξοδο, το οποίο από μόνος του, προφανώς, δημιούργησε αναφορικά με την υπόθεση του τερματοφύλακα, που αναζητά για περισσότερο από ένα μήνα! Κι όμως, τρεις εβδομάδες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, δεν έχει καταλήξει ποιον θέλει να πάρει.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Κι ακριβώς επειδή είναι μπροστά σ’ ένα αδιέξοδο και ένα μεγάλο δίλημμα πρέπει να παρθεί μια τελική απόφαση. Οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μεταγραφικά ζητήματα στο «Δικέφαλο» δεν είναι πολλοί, ούτε η απόσταση παίζει ρόλο. Ετσι, αποφάσισαν να καθίσουν να συζητήσουν βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα. Ποια είναι αυτά;

Ο Οτσόα, που για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν η βασική επιλογή, δεν έχει απαντήσει οριστικά ούτε ναι, αλλά ούτε και όχι. Κρατάει την πόρτα της Ελλάδας ανοικτή, βρίσκεται στην Ιμπιζα, προετοιμάζεται για το γάμο του και στον ΠΑΟΚ παραμερίζοντας το όποιο τελεσίγραφο του έδωσαν μια ακόμη μικρή χρονικά διορία.

Από εκεί και πέρα υπάρχει πάντα η περίπτωση του Ροδρίγο Ρέι, χωρίς όπως έχουμε σημειώσει, ο Αργεντινός να περιμένει… αιώνια την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό ελλοχεύει ο κίνδυνος να στραφεί σ’ άλλες προτάσεις αφήνοντας το «Δικέφαλο» στα «κρύα του λουτρού». Πάντως, ο 26χρονος τερματοφύλακας της Γοδόι Κρουζ θέλει σαν τρελός να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Στο προσκήνιο επέστρεψε το όνομα του Ντένις Μπόικο, ωστόσο πολύ δύσκολα ο ΠΑΟΚ να μπει στη λογική της απόκτησης του, έστω και με τη μορφή δανεισμού, από την Μπεσίκτας, όσο κι αν οι Τούρκοι έχουν ρίξει τις αρχικές απαιτήσεις για τον Ουκρανό τερματοφύλακα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα