Οι τακτικές οδηγίες του Χιμένεθ! (vid)

Οι τακτικές οδηγίες του Χιμένεθ! (vid)

Οι τακτικές οδηγίες του Χιμένεθ! (vid)

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr όλα όσα έλεγε ο Σεβιγιάνος τεχνικός στους παίκτες της ΑΕΚ με το τέλος της δουλειάς στην τακτική...

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης είχε ολοκληρωθεί, οι παίκτες έκαναν διατάσεις και ο Χιμένεθ βρήκε την ευκαιρία να πιάσει συζήτηση μαζί τους. Βασικά, όχι συζήτηση αλλά... ομιλία έκανε ο Ισπανός τεχνικός, εξηγώντας τους τι ακριβώς θέλει σχετικά με την άσκηση που έκαναν οι Κιτρινόμαυροι στο κομμάτις της τακτικής.

"Πολύ σημαντικό όταν μας πρεσάρουν στα άκρα, να μην μένει ένας εναντίον ενός. Και ανάποδα, όταν πιέζουμε εμείς, να προσπαθούμε να βγαίνουμε δυο πάνω σ' έναν αντίπαλο. Η πίεση είναι το παν, αυτό που πρέπει να έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας, αν χάσουμε την μπάλα η σκέψη μας πρέπει να είναι πως θα την ανακτήσουμε και να την πάρουμε αμέσως πίσω".

Για την ανάπτυξη από τα άκρα είπε: "Πρέπει να ξέρετε πως έχουμε πολλές επιλογές. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο μια. Η μπάλα μπορεί να πάει στον εξτρέμ μπροστά στα πλάγια ή κοντά στον χαφ που θα πλησιάσει από το κέντρο ή ακόμα και δίπλα στο αμυντικό. Πάντα θα πρέπει να έχουμε όμως επιλογές".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα