Τσέναμο και Παναιτωλικός ξανά μαζί!

Gazzetta team
Τσέναμο και Παναιτωλικός ξανά μαζί!

bet365

Κάτοικος Αγρινίου και τυπικά ο Λουίτζι Τσέναμο καθώς η επιστροφή του στον Παναιτωλικό ανακοινώθηκε!

Από το απόγευμα της Τρίτης το gazzetta σας είχε πληροφορήσει για την σπουδαία επιστροφή του Λουίτζι Τσέναμο στον Παναιτωλικό. Το πρωί της Τετάρτης ήρθε και η επιβεβαίωση με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, που κάνει γνωστή την συνεργασία με τον έμπειρο κίπερ (ξανά με τα «κυανοκίτρινα» μετά από 5 σεζόν) για τον επόμενο χρόνο...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:

Μποέμιαν - Ντάνταλκ με επιστροφή, αν ο Μακ Μίλαν σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Λουίτζι Τσέναμο επιστρέφει στον Παναιτωλικό. Μετά τη διετή παρουσία στην ομάδα μας, την περίοδο 2010-2011 που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και την περίοδο στη Super League (2011-2012), ο έμπειρος τερματοφύλακας ανοίγει από σήμερα ένα νέο κύκλο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τόνισε: «Δηλώνω πανευτυχής που γυρίζω στην ομάδα του Παναιτωλικού. Επιστρέφω στο Σύλλογο που αγαπήθηκα περισσότερο από κάθε άλλον στην καριέρα μου. Υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ ώστε να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της, βασιζόμενος πάντα στις αρχές που πρεσβεύει ο Παναιτωλικός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα