«Πρόσφερε 2,5 εκατ. ευρώ για Ομπράντοβιτς ο Ολυμπιακός»

«Πρόσφερε 2,5 εκατ. ευρώ για Ομπράντοβιτς ο Ολυμπιακός»

«Πρόσφερε 2,5 εκατ. ευρώ για Ομπράντοβιτς ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο βελγικός Τύπος έδωσε συνέχεια στο ρεπορτάζ του gazzetta.gr για τις επαφές του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ για τον Ομπράντοβιτς, τονίζοντας πως η ελληνική ομάδα κατέθεσε πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ!

Το gazzetta.gr αποκάλυψε χθες πως ο Ολυμπιακός διαπραγματεύθηκε με την Άντερλεχτ την μεταγραφή του Ιβάν Ομπράντοβιτς σε μια προσπάθεια να κλείσει τον 28χρονο αριστερό μπακ.

Ο Μπεσνίκ Χάσι γνωρίζει καλά τον Σέρβο διεθνή και εισηγήθηκε την απόκτηση του, μολονότι η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν θεωρείται.

Α Βραζιλίας, Φλουμινένσε - Σαπεκοένσε ώρα 02:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Οι Βέλγοι επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του gazzetta.gr αναφέροντας μάλιστα και αριθμούς. Το anderlecht-online.be, τονίζει πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση που κυμαίνονταν μεταξύ 1,5 εκατ.-2,5 εκατ. ευρώ με την Άντερλεχτ ωστόσο να απορρίπτει την συγκεκριμένη προσφορά κρίνοντας την χαμηλή.

Το Het Laatste Nieuws και το voetbalnieuws πήγαν ένα βήμα παραπέρα επισημαίνοντας πως ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Ρενέ Βέλερ εμφανώς θορυβημένος από τις εξελίξεις συνομίλησε λίγο πριν την πρώτη προπόνηση του συλλόγου στην Αυστρία με τον Ομπράντοβιτς τονίζοντας του πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, ενώ και ο τεχνικός διευθυντής Χέρμαν βαν Χόλσμπεεκ παραδέχθηκε πως υπήρξε κρούση από τους «ερυθρόλευκους», αλλά πρόθεση της Άντερλεχτ είναι να διατηρήσει στις τάξεις της τον Ομπράντοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα