Θέμα με την μεταγραφή του Αναστασίου στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Θέμα με την μεταγραφή του Αναστασίου στην Κέρκυρα

bet365

Έτοιμη να καταγγείλει Κέρκυρα και Αναστασίου είναι η διοίκηση του Αχαρναϊκού, η οποία θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής της ανήκει. Εκδικάζεται στις 10/7 η προσφυγή του ποδοσφαιριστή.

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την απόκτηση του του Αντώνη Αναστασίου από τον Αχαρναϊκό, ο οποίος όμως σύμφωνα με την Αθηναϊκή ομάδα δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της. Για την ακρίβεια, ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει προσφυγή η οποία θα εκδικαστεί στις 10 Ιουλίου.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Το θέμα δείχνει να είναι τυπικό, ωστόσο η διοίκηση του Αχαρναϊκού φαίνεται αποφασισμένη να μην αφήσει την υπόθεση. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τον πρόεδρο του συλλόγου, η ομάδα του Μενιδίου είναι έτοιμη να καταγγείλει Αναστασίου και Κέρκυρα για την μεταγραφή αυτή. Ωστόσο, τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και οι Φαίακες δεν φαίνονται να ανησυχούν ιδιαιτέρως, μιας και θεωρούν πως στο τέλος θα υπάρξει δικαίωση για τον νεαρό μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα