Nova: «Κάποιοι πολεμούν την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου»

Gazzetta team
Nova: «Κάποιοι πολεμούν την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου»

bet365

Τις νεότερες δηλώσεις παραγόντων ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ σχολίαζαν με αιχμηρό τρόπο στη Nova, τονίζοντας μάλιστα πως κάποιοι δεν θέλουν την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου.

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ και τη Nova, με παράγοντες ομάδων να κάνουν διάφορες δηλώσεις για την πρόταση του συνδρομητικού καναλιού. Αυτές, έφεραν την αντίδραση της Nova, στην οποία μεταξύ άλλων σχολιαζόταν: «Τα όσα αναφέρονται σε επίσημες δηλώσεις περί υποτιθέμενων οφειλών της Nova προς τον συνεταιρισμό της Super League και τις ΠΑΕ - μέλη της, απέχουν πλήρως από την πραγματικότητα καθώς η NOVA δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς τον συνεταιρισμό της Super League, η οποία είναι και ο αντισυμβαλλόμενός της στο πλαίσιο της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου».

Επίσης, η πλευρά της Κάντζας, σχολίαζε με αιχμηρό τρόπο για τους παράγοντες των ΠΑΕ: «Οι περισσότεροι από αυτούς τους παράγοντες-ιδιοκτήτες έχουν ομάδες των οποίων τα έσοδα εξαρτώνται σχεδόν αποκλειστικά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που πληρώνει η NOVA.

Η NOVA έχει ζητήσει από τον συνεταιρισμό, σύμφωνα και με τις μελέτες που έχουν εκπονηθεί κατά παραγγελία της ίδιας της Super League, τη μείωση των ομάδων, ως λύση - μονόδρομο στην προσπάθεια αναβάθμισης του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Κάτι που οι παραπάνω «παράγοντες» πολεμούν λυσσαλέα, καθώς δεν τους ενδιαφέρει η συνολική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μόνο η διασφάλιση των κεκτημένων.

Η NOVA πάνω από 20 χρόνια στηρίζει το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και επί μακρό διάστημα επενδύει ετησίως περισσότερα από 50 εκ ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τις παραγωγές και τη δημοσιογραφική κάλυψη του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League.

Σήμερα δεδομένου ότι αποτελεί το σχεδόν αποκλειστικό χρηματοδότη που έχει απομείνει στη Super League καλεί για πολλοστή φορά όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες, έστω και στις … καθυστερήσεις, να λάβουν όλες τις απαραίτητες αποφάσεις για τη βελτίωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα