Τέλος και ο Χουχούμης από τον Παναθηναϊκό

Τέλος και ο Χουχούμης από τον Παναθηναϊκό

Κώστας Ζάλιαρης
Τέλος και ο Χουχούμης από τον Παναθηναϊκό

bet365

Μετά τον Νίκο Μαρινάκη, όσον αφορά στα παιδιά που ανδρώθηκαν στον σύλλογο, ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε και τον Διαμαντή Χουχούμη.

Ο Έλληνας μπακ, αποχωρεί από τους «πράσινους» έπειτα από περίπου δέκα χρόνια παρουσίας, έχοντας φυσικά αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, φτάνοντας μέχρι και το επίπεδο των Ανδρών τα τελευταία χρόνια.

«Άριστος επαγγελματίας και σπουδαίος χαρακτήρας ο Διαμαντής» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, που κάνει λόγο για παιδί το οποίο τιμούσε τη φανέλα με το τριφύλλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Διαμαντή Χουχούμη. Ο Διαμαντής έμεινε περίπου δέκα χρόνια στον Παναθηναϊκό ξεκινώντας από τις μικρές ομάδες της Ακαδημίας και φτάνοντας έως την πρώτη ομάδα όπου και κατέγραψε 59 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Άριστος επαγγελματίας και σπουδαίος χαρακτήρας ο Διαμαντής «δέθηκε» με το Τριφύλλι και έδειξε ότι η Ακαδημία του Παναθηναϊκού διαθέτει παιδιά που ξέρουν να τιμούν τη φανέλα του Συλλόγου. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα