Χιμένεθ: «Να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά» (pics)

Χιμένεθ: «Να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά» (pics)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά» (pics)

bet365

Η ΑΕΚ πετάει για Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Γερμανία – Μεξικό, αν ο Στιντλ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

«Η αλήθεια είναι ότι η συμμετοχή στο Champions League είναι το βραβείο της προσπάθειας που κάναμε την προηγούμενη σεζόν. Είναι κάτι πολύ όμορφο, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε μέσα στους καλύτερους. Η ΑΕΚ πρέπει όμως να σκέφτεται ότι υπάρχει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, σίγουρα είναι πρόκληση το ότι συμμετέχουμε στο Champions League , αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα​», ανέφερε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ για να προσθέσει:

«Ο δεύτερος γύρος την προηγούμενη σεζόν πήγε πολύ καλά. Να μπορέσουμε να επαναλάβουμε τη χρονιά. Φυσικά εάν καταφέρουμε να βελτιωθούμε θα είναι ακόμα καλύτερα και αυτό θα έρθει μόνο με τη δουλειά».

Όσον αφορά τις μεταγραφές ανέφερε: «Από την αρχή έχει γίνει πολύ δυνατή, πολύ σκληρή προσπάθεια ώστε να ενισχυθεί η ομάδα με ποδοσφαιριστές από μεγάλα πρωταθλήματα, μεγάλα ονόματα. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά ξέρω πως γίνεται προσπάθεια με τον καλύτερο τρόπο».

Από την πλευρά του ο Αντρέ Σιμόες ανέφερε για την πρόκληση του Champions League

«Δεν είναι κάτι που με αγχώνει, είναι πολύ ωραίο να συμμετέχεις στα προκριματικά του Champions League. Θα έρθουν όλα με σκληρή δουλειά», τόνισε ο Πορτογάλος μέσος και πρόσθεσε:

«Το σίγουρο είναι πως η ομάδα θέλει να μπει δυνατά για να διεκδικήσει όλους τους στόχους. Η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή, πιστεύω πως η ομάδα θα ενισχυθεί για να είναι μέσα σε όλους τους στόχους και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα