Έρχονται μαζί Τουράμ και Βάργκας (pics)

Νίκος Μαρούδας
Έρχονται μαζί Τουράμ και Βάργκας (pics)

bet365

Το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα πήραν το βράδυ της Τετάρτης, οι Ροτζέριο Τουράμ και Ματέους Βάργκας που τη νέα χρονιά θα είναι συμπαίκτες στην Κέρκυρα!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Γερμανία – Μεξικό (21+).

Τον πρώτο του νέο συμπαίκτη θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει στο ταξίδι του για την Ελλάδα ο Ματέους Βάργκας! Ο νεαρός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, το βράδυ της Τετάρτης (απόγευμα στη Βραζιλία) πήρε το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα απ' όπου στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κέρκυρα. Όμως, στο αεροδρόμιο συνάντησε και τον Ροτζέριο Τουράμ ο οποίος ανήκει στους «Φαίακες» από πέρσι, με τους δύο ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν και φωτογραφία στο Instagram.

Έτσι, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των Επτανήσιων την περίπτωση του οποίου αποκάλυψε το gazzetta.gr, θα έχει παρέα στο μεγάλο ταξίδι για την χώρα μας εκτός από τον εκπρόσωπό του και έναν νέο συμπαίκτη του. Σίγουρα, ο Τουράμ, θα του πει αρκετά πράγματα για την νέα του ομάδα και θα προσπαθήσει να τον βάλει από τώρα στο κλίμα των κυανέρυθρων. Μάλιστα, ο Βάργκας, ανέβασε και το εισιτήριο του στο Instagram (μέσω Ζυρίχης θα έρθουν στην Αθήνα) και έγραψε: «Ο Θεός να ευλογεί τα πόδια μου»

Πλέον το πρόγραμμα για τους δύο Βραζιλιάνους έχει ως εξής. Την Πέμπτη, θα περάσουν εργομετρικά στην Αθήνα όπου και θα διανυκτερεύσουν, ενώ την Παρασκευή θα μεταβούν στο νησί των Φαιάκων, με τον Βάργκας να ολοκληρώνει την μεταγραφή του και να ανακοινώνεται. Στη συνέχεια και οι δύο μαζί θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Que Deus abençoe minha caminhada

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matheus Vargas (@matheusvargas96) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα