Μασούντ: «Μένω Πανιώνιο κι έρχομαι με Χατζί Σαφί»

Θοδωρής Βασίλης
Μασούντ: «Μένω Πανιώνιο κι έρχομαι με Χατζί Σαφί»

bet365

Ο Μασούντ Σοτζαέι επιβεβαίωσε το γεγονός ότι και τη νέα σεζόν θα φοράει την φανέλα του Πανιωνίου ενώ αποκάλυψε και την συμφωνία για τον Χατζί Σαφί τονίζοντας ότι οι Νεοσμυρνιώτες τον παρακολουθούν έξι μήνες.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Μασούντ Σοτζαέι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φορά τα «κυανέρυθρα» κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο 33χρονος Ιρανός άσος τόνισε ότι αποφάσισε να παραμείνει στον Πανιώνιο. «Είχα δύο συναντήσεις με τον Πανιώνιο για το θέμα της ανανέωσης και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν μαζί».

Στη συνέχεια ο Μασούντ τόνισε ότι ο Εχσάν Χατζί Σάφι θα είναι συμπαίκτης του ενώ αποκάλυψε ότι ο 27χρονος αριστερός μπακ-χαφ βρισκόταν στο στόχαστρο των Νεοσμυρνιωτών από τον Ιανουάριο. «Ο Χατζί Σαφί ήταν στο στόχαστρο του Πανιωνίου εδώ κι έξι-επτά μήνες. Μάλιστα από την ομάδα ζήτησαν την γνώμη για τον ποδοσφαιριστή και τους είπα ότι πρόκειται για έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα