Αποθέωση για Σκόκο στο αντίο του από Νιούελς (vids)

Αποθέωση για Σκόκο στο αντίο του από Νιούελς (vids)

Gazzetta team
Αποθέωση για Σκόκο στο αντίο του από Νιούελς (vids)

bet365

Την αποθέωση από τους φίλους της Νιούελς γνώρισε ο Νάτσο Σκόκο στο τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στην Γοδόι Κρουζ. Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν αναμένεται να μείνει Αργεντινή και στην Ρίβερ Πλειτ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Πορτογαλία – Χιλή αν ο Αλέξις Σάντσες ανοίξει το σκορ (21+).

Αγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες στη Νιούελς και αυτό φάνηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στο σημερινό του αντίο. Ο Νάτσο Σκόκο φόρεσε στο ματς με την Γοδόι (ήττα με 2-0) για τελευταία φορά τη φανέλα της ομάδας και ο κόσμος τον αποθέωσε, μια αποθέωση που γνώρισε δύο φορές, την μία στο 32' καθώς αυτό είναι το νούμερο που είχε στη φανέλα του και στην συνέχεια και για ακόμα περισσότερο όταν αντικαταστάθηκε.

Ο Σκόκο όπως είναι γνωστό ήταν από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ, αλλά όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην πατρίδα του παίζοντας για την Ρίβερ Πλέιτ, μια μεταγραφή που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα