Ρέι στο gazzetta.gr: «Περήφανος για ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει!»

Ρέι στο gazzetta.gr: «Περήφανος για ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει!»

Θάνος Σαρρής
Ρέι στο gazzetta.gr: «Περήφανος για ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει!»

bet365

Ο Ροδριγο Ρέι μίλησε στο gazzetta.gr για τον ΠΑΟΚ, δήλωσε περήφανος για το ενδιαφέρον του, αλλά ξεκαθάρισε ότι... ακόμα δεν μπαίνει στο αεροπλάνο. Οι διαπραγματεύσεις και η φημολογία για την καθυστέρηση.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Ισπανία U21 – Ιταλία U21, αν ο Ντενίς Σουάρες σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Οι Αργεντίνοι είναι σχεδόν σίγουροι. Το είπαν νωρίτερα και στο gazzetta.gr, ότι ο παίκτης είναι κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο ίδιος, μιλώντας αργά το βράδυ της Δευτέρας στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε ότι ακόμα το ζήτημα της συμφωνίας ανάμεσα στον δικέφαλο και την Γοδόι Κρους δεν έχει τελειώσει και άρα δεν μπαίνει (ακόμα) στο αεροπλάνo για Ελλάδα.

«Ακόμα δεν έχει κλείσει τίποτα. Μένουν μερικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία πτήσης μου στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να συμβεί αυτό μέχρι να κλείσουν όλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 26χρονος τερματοφύλακας στο gazzetta.gr. Ο παίκτης τα έχει βρει με τον δικέφαλο, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ακόμα δεν έχουν τελεσφορήσει. Πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ίσως ο ΠΑΟΚ δουλεύει παράλληλα μια ακόμα περίπτωση και για το λόγο αυτό δεν έχει κλείσει τις διαπραγματεύσεις, προσπαθώντας παράλληλα να ρίξει το ποσό που θα δοθεί στη Γοδόι.

Ο Ρει πάντως είναι απόλυτα... ψημένος για μια ομάδα όπως οι «ασπρόμαυροι»: «Είναι τιμή για μένα να με εμπιστευτεί ο ΠΑΟΚ και πραγματικά θα το απολαύσω αν καταφέρω να παίξω στην ομάδα αυτή. Όμως πρέπει ακόμα να περιμένουμε...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα