Πιέζει ο Οφόε, αισιοδοξία στον Ολυμπιακό!

Πιέζει ο Οφόε, αισιοδοξία στον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Πιέζει ο Οφόε, αισιοδοξία στον Ολυμπιακό!

bet365

Ολυμπιακός και Λέγκια είναι σε επαφές, υπάρχει διαφορά, αλλά οι Πειραιώτες αισιοδοξούν πως θα αποκτήσουν τον Οφόε. Πιέζει από την πλευρά του ο Βέλγος για το deal.

Ο Μπέσνικ Χάσι ξεκαθάρισε πως ο πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Οφόε και οι Πειραιώτες πιέζουν για το deal! O Kοσοβάρος τεχνικός βρίσκεται σε επικοινωνία με τον παίκτη εκφράζοντας του την επιθυμία να συνεργαστούν ξανά. Αλλωστε, ο κόουτς των Ερυθρόλευκων θέλει να τον έχει μαζί μαζί του στο Βέλγιο και στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιο που του πρότειναν οι Πολωνοί, καθώς έχει μεταφέρει την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό.

Οι δυο πλευρές φέρεται πως τα έχουν βρει σε όλα, αλλά η διαφορά των συλλόγων ακόμα δεν έχει γεφυρωθεί. Η απόσταση στο οικονομικό δεν είναι μεγάλη, αλλά η διοίκηση της Λέγκια θέλει να πάρει όσα περισσότερα μπορεί «Στο τέλος ο παίκτης θα μείνει σε μας. Για εμάς αυτήν την στιγμή είναι προτεραιότητα να ξεκαθαρίσουμε και να τελειώσουμε τις υποθέσεις των Οφόε και Γκιγιέρμε» είπε ο πρόεδρος του συλλόγου, ενώ ο κόουτς Γιάτσεκ Μαγκιέρα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απουσία από την προετοιμασία «Δεν μπορούμε να τον περιμένουμε πολύ. Θέλω άμεσα τον παίκτη στην ομάδα. Είναι σημαντικός, αλλά πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωσή του».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μοχλός πίεσης οι αντιδράσεις των Πολωνών, ωστόσο στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν άμεση στην τελική τους κίνηση για τον Βέλγο. Μάλιστα, οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για deal μέχρι την Τετάρτη, αφού οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν τις τρύπες, ώστε ο Χάσι να έχει περισσότερες επιλογές. Ο Οφόε βρίσκεται στην πατρίδα του, στο πλευρό της γυναίκας του που είναι έγκυος και δεν θέλει να επιστρέψει άμεσα στη Βαρσοβία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα