«Θέλει Αλτμαν, δεν έχει κάνει πρόταση»

«Θέλει Αλτμαν, δεν έχει κάνει πρόταση»

«Θέλει Αλτμαν, δεν έχει κάνει πρόταση»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αλτμαν, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει καταθέσει, κάτι που επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ο πρόεδρος της Χάποελ.

«Από όλες τις πλευρές που μας έχουν μιλήσει, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι το πιο σοβαρό», είπε ο εκπρόσωπος του Ομρι Αλτμαν, ωστόσο καμία πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια της Χαποέλ Τελ Αβίβ. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ιτσικ Νισάνοφ με δηλώσεις του στο gazzetta.gr τόνισε για το θέμα «Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον, ωστόσο ακόμα δεν έχει προβεί σε επίσημη πρόταση. Ο παίκτης είναι ελεύθερος αν δοθούν στην ομάδα 150.000 ευρώ. Αντίθετα, Γκρασχόπερς και Λεγανές έχουν κάνει επίσημες κρούσεις. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις». Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, που τον Ιανουάριο είχε έρθει μέχρι την Ελλάδα χωρίς να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ και οι πράσινοι είναι ομάδα που ταιριάζει στις φιλοδοξίες του.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα