Καρπετόπουλος: «Προαποφασισμένη η απόφαση για Ηρακλή»

Καρπετόπουλος: «Προαποφασισμένη η απόφαση για Ηρακλή»

Gazzetta team
Καρπετόπουλος: «Προαποφασισμένη η απόφαση για Ηρακλή»

bet365

Ο δικηγόρος του Ηρακλή μίλησε για όλα όσα έγιναν για την υπόθεση του «Γηραιού» αλλά και για την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Προαποφασισμένη χαρακτήρισε την απόφαση για τον Ηρακλή ο δικηγόρος του «Γηραιού», Δημήτρης Καρπετόπουλος μιλώντας στο Metrosport.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Αυτό που είδαμε και αποδείχθηκε ήταν ότι ουσιαστικά επρόκειτο για μία προαποφασισμένη απόφαση. Φάνηκε πριν την έναρξη του συμβουλίου της Λίγκας. Οι θέσεις μας ήταν ξεκάθαρες. Η συγκεκριμένη απόφαση που επικαλέστηκε η Super League δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα. Πολύ απλά γιατί από την ψήφισή της και έπειτα τα αποτελέσματά της ανατράπηκαν. Σε κάθε περίπτωση τη θεωρούμε εσφαλμένη».

Ποιο θα είναι όμως το επόμενο βήμα των κυανόλευκων και πότε θα γίνει αυτό;
«Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την προσφυγή μας στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Πιθανότατα θα γίνει την Τετάρτη ή την Πέμπτη και θα περιμένουμε την ημερομηνία συνεδρίασης του. Με μία πρόχειρη εκτίμηση θεωρώ ότι θα παραστούμε ενώπιον του Δικαστηρίου τη μεθεπόμενη εβδομάδα, στις αρχές Ιουλίου δηλαδή μιας και στις 4 Ιουλίου η ΕΠΟ θα είναι κλειστή».

Τέλος σημείωσε ότι: «Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να δηλώσει αναρμόδιο το Διαιτητικό Δικαστήριο. Ήδη σε διάστημα είκοσι ημερών εκδίκασε δύο υποθέσεις, μία δική μας με το θέμα Πουρτουλίδη και μία του ΠΑΟΚ που ζήτησε μη επικύρωση βαθμολογίας στις θέσεις 1-5. Το Δικαστήριο επιλήφθηκε της υπόθεσης και απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟΚ. Δε δήλωσε όμως αναρμόδιο. Αυτό ακριβώς άλλωστε πράττει. Αποφασίζει για υποθέσεις που δύο πλευρές δε συμφωνούν»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα