Κούτρης: «Ήρθα στην πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας»!

Κούτρης: «Ήρθα στην πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας»!

Δημήτρης Τομαράς
Κούτρης: «Ήρθα στην πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας»!

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης μιλά στο Gazzetta.gr και τους απεσταλμένους του Ζέεφελντ αναφέροντας πως είναι πλέον στην πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Το ταλέντο του για τα δεδομένα της ηλικίας του μεγάλο. Στα 21 του χρόνια ο Ελληνοβραζιλιάνος Λεονάρντο Κούτρης έκανε το μεγάλο άλμα με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και κάνει την πρώτη του προετοιμασία, έχοντας κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις. Ο νεαρός αριστερός μπακ χαφ - με τις καταβολές και από Βραζιλία και το ποδοσφαιρικό παρελθόν σε Ρόδο, Εργοτέλη και φυσικά ΠΑΣ όπου αναδείχθηκε για τα καλά - μιλά στο Gazzetta.gr και στους απεσταλμένους του Ζέεφελντ στο α' μέρος της συνέντευξής του για τις πρώτες του εμπειρίες στον σύλλογο και το πόσο σκληρά δούλεψε στις διακοπές του για να είναι στο 100% στην προετοιμασία.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Πιο αναλυτικά επισήμανε για:

Τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό: Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Ως γεγονός. Ήρθα και είμαι στην πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και είναι πολύ υψηλό το επίπεδο. Καμία σχέση με την ομάδα που ήμουν και γενικά τις ομάδες που έπαιζα. Υπάρχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και έχουμε όλα όσα θέλουμε για να δουλέψουμε.
Θεωρώ ότι οι εγκαταστάσεις και όλος ο τρόπος που λειτουργούμε έιναι εξαιρετικός. Μέρα με την μέρα βελτιωνόμαστε, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, ο προπονητής μαθαίνει εμάς και πιστεύω ότι κάναμε μία καλή προετοιμασία. Δόξα τον Θεό μία πολύ καλή προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς με εξαίρεση το συμβάν με τον Παναγιώτη (σ.σ. Ρέτσο) που ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πιστεύω πως θα πάμε καλά στην συνέχεια και η ομάδα θα βελτιώνεται.
Το πόσο δούλεψε πριν την προετοιμασία: Από την πρώτη στιγμή που έκλεισα και τελείωσε το θέμα και ανήκα πια στην οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν λίγες οι ημέρες που κάθισα. Προσπάθησα να δουλέψω όσο καλύτερα μπορούσα, γιατί ήξερα ότι το επίπεδο ήταν διαφορετικό. Ήθελα να είμαι προετοιμασμένος στο 100%. Δούλεψα πολύ. Πολύ με το σώμα και την αντοχή μου αλλά και μπάλα για να έρθω εδώ όσο πιο έτοιμος μπορώ. Γίνομαι όλο και καλύτερος μέρα με την μέρα. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Μέρα με την μέρα βελτιώνομαι και πιστεύω ότι θα έχω ακόμα να δώσω και να δείξω τι μπορώ να προσφέρω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα