«Πιο σοβαρό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»

«Πιο σοβαρό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
«Πιο σοβαρό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Ομρι Αλτμαν τόνισε πως το «τριφύλλι» εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου μεσοεπιθετικού.
Την περίπτωση του Ομρι Αλτμαν που και είχε απασχολήσει και παλαιότερα, φαίνεται πως εξετάζει εκ νέου ο Παναθηναϊκός, ο οποίος χάνει οριστικά και τον Βίκτορα Κλωναρίδη.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, που τον Ιανουάριο είχε έρθει μέχρι την Ελλάδα χωρίς να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, αναμένεται να αποχωρήσει από την Χαποέλ Τελ Αβίβ. Η ομάδα του αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ που είναι το buy out στο συμβόλαιό που έχει μαζί της και ο εκπρόσωπός του, μίλησε στην ιστοσελίδα nrg.co.il για το «φλερτ» με το «τριφύλλι».
«Από όλες τις πλευρές που μας έχουν μιλήσει, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι το πιο σοβαρό», είπε σχετικά. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, για τον Αλτμαν ενδιαφέρεται τόσο η ελβετική Γκρασχόπερς, όσο και η ισπανική Λεγανές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα