Οι νέες δοκιμές του Χάσι και ο Κασάμι εξτρέμ

Οι νέες δοκιμές του Χάσι και ο Κασάμι εξτρέμ

Δημήτρης Τομαράς
Οι νέες δοκιμές του Χάσι και ο Κασάμι εξτρέμ

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι έκανε ξανά δοκιμές εν μέσω ασκήσεων δουλεύοντας πολύ στην κίνηση στον χώρο και στην πάσα με την μία. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Με ομογενείς φιλάθλους να είναι ξανά στην προπόνηση και με πανό από την Στουτγκάρδη συνεχίστηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Μία προπόνηση για σήμερα καθώς το απόγευμα υπήρχε μπάρμπεκιου σε λίμνη έξω από το Ζέεφελντ για όλη την ομάδα. Δεν έλλειψαν οι δοκιμές του Χάσι στην προπόνηση παρά το γεγονός ότι ήταν μέσω ασκήσεων. Ο Κοσοβάρος επιμένει πολλές φορές με τον Κασάμι στα άκρα, του οποίου η παρουσία για του χρόνου, όπως και για τον Μπουχαλάκη δεν είναι και τόσο σίγουρη. Κατά τα άλλα στις πρώτες του δοκιμές είχε με τους κόκκινους τους Σισέ, Ρισβάνη, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέϊρας, Μάρτινς, Μεγαρίτη, Φορτούνη, Μανθάτη και Γιαννιώτα.
Με τους γκρι τους Μποτία, Νικολάου, Κούτρη, Σιώπη, Ρομαό, Μάριν, Ανδρούτσο, Βέργο και Σεμπά. Στην συνέχεια στις δοκιμές μπήκαν μεταξύ άλλων και οι Μπουχαλάκης και Ζντιέλαρ αλλά και ο Κασάμι πρώτα ως εξτρέμ και μετά στον άξονα. Στις ασκήσεις για τα τελειώματα με δύο ομάδες ο Μεγαρίτης σκόραρε ξανά, όπως και ο Βέργος μετά από λάθος του Ζντιέλαρ. Για την Κυριακή θα υπάρχει διπλή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα