Επιστρέφει στη Κέρκυρα ο Κρητικός

Νίκος Μαρούδας
Επιστρέφει στη Κέρκυρα ο Κρητικός

bet365

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρα ετοιμάζεται να ξανά γίνει ο Νίκος Κρητικός, ο οποίος επιστρέφει στο νησί ώστε να αντικαταστήσει το κενό που αφήνει η φυγή του Νίκιτς.

Ο Νίκιτς φεύγει, ο Κρητικός έρχεται στη Κέρκυρα! Μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Σέρβου αμυντικού μέσου ο οποίος θα συνεχίσει στον Άρη, οι «Φαίακες» κινήθηκαν αστραπιαία και ήρθαν σε συμφωνία με ένα δικό τους παιδί. Συγκεκριμένα και μετά από συζήτηση με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, πήραν πίσω στην ομάδα τον Νίκο Κρητικό.

Ο νεαρός μέσος είχε αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι για τον Πανιώνιο, όπου όμως δεν κατάφερε να βρει μια θέση στην εντεκάδα. Από τον χειμώνα άνηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Η αποχώρηση του Νίκιτς και η επιθυμία του Ελευθερόπουλου να δώσει την ευκαιρία στον Κρητικό, τον φέρνουν και πάλι στο νησί από το οποίο κατάγεται να διεκδικήσει μια θέση στα χαφ πίσω από τους Σιόντη και Μπαλάφα.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χετάφε – Τενερίφη αν ο Νταβίντ Φουστέρ σκοράρει (21+).

Πλέον, ο 22χρονος χαφ, θα περάσει από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Κέρκυρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα