Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το «colpo groso» με Μακ!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το «colpo groso» με Μακ!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το «colpo groso» με Μακ!

bet365

Το όνομα του Ρόμπερτ Μακ επιστρέφει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι ασπρόμαυροι κινούνται για την απόκτηση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Στην Τούμπα, όπως αποκαλύπτουν οι εφημερίδες «Forza» και «Sportday» στις σημερινές εκδόσεις τους, σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση να φέρουν πίσω στον ΠΑΟΚ τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, ένα χρόνο μετά την πώλησή του στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Το σενάριο της επιστροφής του Μακ, σύμφωνα με τις πληροφορίες και του gazzetta.gr, είναι απόλυτα υπαρκτό, στον ΠΑΟΚ συζητούν εδώ και λίγες μέρες όλα τα ενδεχόμενα γύρω από το θέμα, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, παρά το καλό ξεκίνημά του, δεν έχει βρει χώρο στη Ζενίτ, είναι αυτός που πιέζει για να δοθεί ακόμη και ως δανεικός (με την ύπαρξη ρήτρας αγοράς) τον ΠΑΟΚ, ενώ «παίζει» και η περίπτωση αγοράς του από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Το σίγουρο είναι πως η υπόθεσή του απασχολεί και θα απασχολήσει έντονα τους «ασπρόμαυρους» το προσεχές διάστημα και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα