Έπεσε και το νέο χώμα στην Ριζούπολη (vid)

Έπεσε και το νέο χώμα στην Ριζούπολη (vid)

bet365

Συνεχίζονται βάσει χρονοδιαγράμματος οι εργασίες αντικατάστασης του αγωνιστικού χώρου της Ριζούπολης. Μέχρι τις 10/8 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες αντικατάστασης του αγωνιστικού χώρου της Ριζούπολης. Η εταιρία που έχει αναλάβει το έργο, βρίσκεται στη διαδικασία τοποθέτησης του νέου χώματος. Όπως θα δείτε και στο video που ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Μπελιάς, το χώμα έχει πέσει και τις επόμενες μέρες θα πατηθεί για να πάρει την κατάλληλη μορφή.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Στη συνέχεια θα τοποθετηθεί το αποστραγγιστικό σύστημα και μετά θα πέσει από πάνω η άμμος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες με την τοποθέτηση του χλοοτάπητα.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος, το έργο θα είναι έτοιμο στο πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα