Και τυπικά «κυανέρυθρος» ο Μπανανά

Gazzetta team
Και τυπικά «κυανέρυθρος» ο Μπανανά

bet365

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επίσημα πλέον ο Καμερουνέζος αμυντικός Γιάγια Μπανανά με τους «κυανέρυθρους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε υπάρξει από σήμερα το απόγευμα όπως σας είχαμε γράψει και το μόνο που έμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Αυτό έγινε αργά το βράδυ και ο Γιάγια Μπανανά είναι και τυπικά παίκτης του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των... κυανέρυθρων έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Καμερουνέζου Γιάγια Μπανανά. Ο 25χρονος ποδοσφαιστής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ στην καριέρα του έχει καλύψει και τη θέση του δεξιού μπακ.

Ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή του καριέρα από την Σοσό, όπου είχε μεταγραφεί από την Εσπεράνς Τύνιδας, ενώ συνέχισε ως δανεικός στη Λωζάνη. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Πλατανιά Χανίων, με τον οποίο συμπλήρωσε 79 συμμετοχές και σκόραρε 2 γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα