Κορυφαία ελληνική ομάδα στο Ch. League o Παναθηναϊκός (pic & vids)

Νίκος Ρόλλας
Κορυφαία ελληνική ομάδα στο Ch. League o Παναθηναϊκός (pic & vids)

bet365

Μπορεί οι εποχές που ο Παναθηναϊκός μεσουρανούσε στην Ευρώπη να έχουν περάσει, αλλά οι επιτυχίες του τον διατηρούν ως την κορυφαία ελληνική ομάδα του Champions League.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Γερμανία - Χιλή αν ο Ντράξλερ ανοίξει το σκορ (21+).

Οι εποχές που ο Παναθηναϊκός αποτελούσε φόβο και τρόμο για οποιοδήποτε αντίπαλο στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως ονόματος και χώρα προέλευσης, μπορεί να φαντάζουν πολύ μακρινές υπό τις υπάρχουσες συνθήκες στον σύλλογο, αλλά δεν διαγράφουν τις ανεπανάληπτες επιτυχίες που έχουν σημειώσει οι «πράσινοι».


Αυτές ήταν τόσο μεγάλες και τόσο συχνές που ακόμα και σήμερα, 7 χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή του «τριφυλλιού» στους ομίλους του Champions League, τον επιτρέπουν να διατηρεί τον τίτλο της πιο επιτυχημένης ελληνικής ομάδας στην διοργάνωση. Ακόμη και αν ο αιώνιος αντίπαλός του Ολυμπιακός από το 1997 έως και σήμερα έχει απουσιάσει μόλις 2 φορές, έχοντας συνεχόμενες παρουσίες στην συγκεκριμένη φάση.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν χάρη στον τελικό του Γουέμπλεϊ, τα ημιτελικά με τον Άγιαξ, τον προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, αλλά και τόσες άλλες πορείες, βρίσκεται στην 23η θέση της all time βαθμολογίας, έχοντας 143 βαθμούς, 9 περισσότερους δηλαδή από τον Ολυμπιακό που είναι 28ος.

Η ΑΕΚ είναι 69η με 52 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ 236ος με 8 και η Λάρισα 348η με 2.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα