Πάντα κοντά και στους πιτσιρικάδες ο Χάσι

Πάντα κοντά και στους πιτσιρικάδες ο Χάσι

Δημήτρης Τομαράς
Πάντα κοντά και στους πιτσιρικάδες ο Χάσι

bet365

Παρότι οι περισσότεροι μικροί της νέας... φουρνιάς δεν έχουν βάσιμες πιθανότητες μονιμοποίησης στο ρόστερ ο Χάσι τους έχει από κοντά από την πρώτη ημέρα. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Γερμανία - Χιλή με επιστροφή, αν ο Βιδάλ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Οι Σκαφίδας, Τόλι, Ντουμάνης, Μεγαρίτης και Βρουσάι εκτός από φωνές και παρατηρήσεις του Χάσι έχουν διαπιστώσει από πρώτο χέρι και το έμπρακτο και ειλικρινές ενδιαφέρον του για την πρόοδό τους αλλά και γενικότερα για την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη. Ειδικά οι πιο μικροί Ντουμάνης και Σκαφίδας (στα 17 χρόνια με τον 2ο να είναι λίγους μήνες πιο μεγάλος) βιώνουν κάτι πρωτόγνωρα δύσκολο για εκείνους. Ο ερυθρόλευκος τεχνικός αρκετές φορές έχει τετ α τετ με παίκτες όπως ο Βρουσάι ή άλλους μικρούς για να κάνουν κουβέντα για τα της προετοιμασίας και τα όποια θέματα αντιμετωπίζουν.

Την Τετάρτη το απόγευμα έκανε το ίδιο με τον Σκαφίδα. Τα είπαν οι δυό τους με τον Χάσι να του κάνει και πλάκα και να θέλει να τον χαλαρώσει από ψυχολογικής πλευράς. Παρότι για σχεδόν όλα αυτά τα παιδιά θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να βρουν μία θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς ο Μπέσνικ Χάσι αποδεικνύει μέσα από τις προπονήσεις πως θέλει να τους δουλέψει και τους εξελίξει όσο περισσότερο γίνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα