Έσπασαν όλα τα κοντέρ στα εργομετρικά Σιώπης και Ανδρούτσος! (pics & vid)

Έσπασαν όλα τα κοντέρ στα εργομετρικά Σιώπης και Ανδρούτσος! (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Έσπασαν όλα τα κοντέρ στα εργομετρικά Σιώπης και Ανδρούτσος! (pics & vid)

bet365

Τρομερά αποτελέσματα εργομετρικών από τους Σιώπη και Ανδρούτσο μετά τις εξετάσεις και τα τεστ που πέρασαν οι διεθνείς το μεσημέρι της Τετάρτης. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Για τον Σιώπη πάνω κάτω μπορεί να το περίμενε κανείς. Ο βραχύσωμος μέσος είναι εξαιρετικά γυμνασμένος, δουλεύει πολύ και διατηρείται σε πολύ καλή φόρμα ενώ φέτος εκτός από Πανιώνιο είχε και τις κλήσεις στην Εθνική. Η ευχάριστη έκπληξη των εργομετρικών άκουγε στο όνομα του Ανδρούτσου. Ο πιτσιρικάς μαζί με τον Σιώπη έσπασαν τα κοντέρ και έδειξαν το πόσο πολύ και σωστά δουλεύουν.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΧΑΣΙ

Ο Χάσι μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης και του φαγητού είχε μία μίνι σύσκεψη με τους συνεργάτες του. Ο στόχος ήταν και να δουν τα εργομετρικά και τις εξετάσεις και τις άλλες μετρήσεις αλλά και να τσεκάρουν το πλάνο της προετοιμασίας και την διαχείριση των παικτών για την συνέχεια. Στην Gallery δείτε φωτό από τα εργομετρικά των διεθνών την Τετάρτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα