Καρσελά και πάλι για Ολυμπιακό (vid)

Καρσελά και πάλι για Ολυμπιακό (vid)

Καρσελά και πάλι για Ολυμπιακό (vid)

bet365

Δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει τον Καρσελά ψηλά στη λίστα του για τα εξτρέμ.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Ρωσία – Πορτογαλία, αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Το γαλλικό Μέσο «footmercato» κι η «Marca» υποστηρίζουν ότι ο Μεντί Καρσελά αναμένεται να φύγει από τη Γρανάδα και από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ προκύπτει ότι αυτός είναι το μεγάλο φαβορί για την ενίσχυση του Ολυμπιακού στα άκρα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μαροκινός έχει συνδεθεί με δημοσιεύματα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά φέτος δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία, μιας κι ο παίκτης δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη Γρανάδα στη Segunda Division.

Βέβαια, για τον 27χρονο ενδιαφέρονται και ομάδες όπως οι Μπέτις, Μάλαγα, Βαλένθια, Φενέρμπαχτσε, Τράμπζονσπορ και Λιόν. Όμως, όποιος τον θέλει θα πρέπει να δώσει το ποσό της ρήτρας που ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ.

Στην περσινή σεζόν, ο Καρσελά αγωνίστηκε σε 24 ματς πετυχαίνοντας 5 γκολ και μία ασίστ.

Θυμίζουμε ότι το 2014 ήταν ο τεχνικός που τον είχε κόψει, αλλά ο Χάσι τον ξέρει από την εποχή που έπαιζε εκείνος στη Σταντάρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα