Τα γνώριμα... λημέρια και το ενδιαφέρον για Γιαννιώτα

Τα γνώριμα... λημέρια και το ενδιαφέρον για Γιαννιώτα

Δημήτρης Τομαράς
Τα γνώριμα... λημέρια και το ενδιαφέρον για Γιαννιώτα

bet365

Για Γιαννιώτη, Γιαννιώτα, Σιώπη και Ζντιέλαρ το Ζέεφελντ ξυπνά μνήμες παλιών προετοιμασιών. Το ενδιαφέρον για τον Γιαννιώτα από συμπαίκτες του. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Οι Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Σιώπης και Ζντιέλαρ ξέρουν από προετοιμασία στην Αυστρία και Ολυμπιακό. Βέβαια ο Σιώπης σωματοδομικά δεν έχει καμία σχέση με τον πιτσιρικά και πρώην τότε αρχηγό της ομάδας Νέων που προσπαθούσε για την καθιέρωσή του. Από τότε βέβαια είχε δείξει καλά στοιχεία. Και ο Γιαννιώτας βέβαια όταν είχε... κοπεί την τελευταία φορά ήταν επίσης θετικός. Επίσης για τον Γιαννιώτα (σ.σ. στην φωτό αγκαλιά με τον Ζντιέλαρ) με αφορμή το χτύπημά του στα δόντια στο ματς με τη Βοσνία ρωτήθηκε για το πως νιώθει και πως είναι ειδικά από συμπαίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα