Μπόζοβιτς: «Να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΛ»

Μπόζοβιτς: «Να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΛ»

Gazzetta team
Μπόζοβιτς: «Να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΛ»

bet365

Ο 32χρονος γκολκίπερ έδειξε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στους «βυσσινί»
Ικανοποιημένος που θα παίξει για την ΑΕΛ έδειξε ο Μλάντεν Μπόζοβιτς, λίγο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τους «βυσσινί». Ο 32χρονος πορτιέρο μίλησε στο AEL Radio για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα εδώ στη Λάρισα. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο όπου μου έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα. Ξέρω την ιστορία της ΑΕΛ που έχει 2 Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και αυτό είναι κάτι που με γεμίζει με χαρά.
Είδα τις εγκαταστάσεις της ομάδας όπου ξεναγήθηκε στο γήπεδο της ομάδας, στο AEL FC ARENA, όπου πρόκειται για ένα πολύ όμορφο γήπεδο».
Για τους Μαυροβούνιους παίκτες: «Το Μαυροβούνιο πάντα βγάζει καλούς ποδοσφαιριστές. Ανήκω σε μία αρκετά ταλαντούχα γενιά παικτών και με την Εθνική ομάδα παλεύουμε κόντρα σε Δανία για να πάμε στο Μουντιάλ 2018 όπου έχουμε σημαντικές ελπίδες για να το καταφέρουμε».
Για το πως έγινε η μεταγραφή: «Έγινε πρόταση από τον πρόεδρο που με διάλεξε. Μιλήσαμε και κλείσαμε την μεταγραφή».
Για το αν είχε κι άλλες προτάσεις: «Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες. Την Ελλάδα όμως την αγαπάω και έχω έρθει μία φορά εδώ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη συνεργασία μας και εύχομαι, γιατί όχι, ακόμα και να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΛ. Έχω την εμπειρία και είμαι πολλά χρόνια επαγγελματίας παίκτης και θέλω αν όλα πάνε καλά να παραμείνω στην ομάδα για πολύ καιρό».
Για τις προσδοκίες της χρονιάς: «Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου. Θα ήθελα να δικαιώσω τις προσδοκίες που έχουν όλοι οι φίλαθλοι, ο πρόεδρος και όλοι στην ομάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να επιτευχθούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα