Οτζίτζα-Οφόε στο gazzetta.gr: «Δεν γνωρίζω για Ολυμπιακό, ίσως μιλάνε οι ομάδες»

Οτζίτζα-Οφόε στο gazzetta.gr: «Δεν γνωρίζω για Ολυμπιακό, ίσως μιλάνε οι ομάδες»

Οτζίτζα-Οφόε στο gazzetta.gr: «Δεν γνωρίζω για Ολυμπιακό, ίσως μιλάνε οι ομάδες»

bet365

Ο κορυφαίος παίκτης του πολωνικού πρωταθλήματος, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε εξέφρασε την άγνοια του στο gazzetta.gr για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πλησιάζει στον Ολυμπιακό!

Ο Βέλγος με καταγωγή από την Γκάνα έκανε την διαφορά με τη φανέλα της Λέγκια την περασμένη σεζόν πετυχαίνοντας 4 γκολ, αλλά και μοιράζοντας 14 ασίστ!

Ουσιαστικά συνετέλεσε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πολωνικού πρωταθλήματος με την ομάδα της Βαρσοβίας.

Ο Μπεσνίκ Χάσι γνωρίζει πολύ καλά τον Οτζίτζα-Οφόε, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν εκείνος που τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία.

Ο Αλβανός τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί τις άριστες σχέσεις του με τον 28χρονο άσο σε μια προσπάθεια να τον πείσει να κατηφορίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Η Λέγκια κοστολογεί τον Οτζίτζα-Οφόε με 5 εκατ. ευρώ ενώ σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπουτου έχει προτείνει νέο συμβόλαιο ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Ο πρώην παίκτης της Κλαμπ Μπριζ δεν «καίγεται» να παραμείνει στη Λέγκια με τους Πολωνούς να τονίζουν πως βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Το gazzettta.gr εντόπισε τον Οτζίτζα-Οφόε, με τον τελευταίο να εκφράζει την άγνοια του για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, σημειώνοντας πως αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την οικογένεια του.

Παρόλα αυτά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχει ανοικτή γραμμή μεταξύ Ολυμπιακού και Λέγκια με σκοπό την μεταγραφή του.

«Δεν νομίζω να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω δηλώσεις γιατί δεν γνωρίζω κάτι για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ίσως να υπάρχει επαφή μεταξύ του Ολυμπιακού και της Λέγκια, αλλά είναι κάτι που δεν το ξέρω. Στην παρούσα φάση προσπαθώ να περάσω λίγο από τον ελεύθερο χρόνο που έχω μαζί με την οικογένεια μου. Δεν υπάρχει κάτι για να τοποθετηθώ», τόνισε χαρακτηριστικά στο gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα