Το... δίδυμο Μπάμπιτς - Ρομαό και οι κυκλικές ασκήσεις

Το... δίδυμο Μπάμπιτς - Ρομαό και οι κυκλικές ασκήσεις

Δημήτρης Τομαράς
Το... δίδυμο Μπάμπιτς - Ρομαό και οι κυκλικές ασκήσεις

bet365

Ο Χάσι έβαλε ανά ζευγάρια τους παίκτες να κάνουν κυκλικά ασκήσεις και ο βοηθός του Μπάμπιτς και λόγω της απουσίας του Μποτία έκανε... δίδυμο με Ρομαό. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Πρωινή προπόνηση με διάρκεια λίγο περισσότερο από μία ώρα είχε το πρόγραμμα της Τρίτης από τον Χάσι προς τους παίκτες του. Εκτός από τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις χωρίς μπάλα ο Κοσοβάρος έβγαλε ζευγάρια αλλά και ομάδες στην συνέχεια που έκαναν κυκλικά διάφορες ασκήσεις.
Άλλη ήταν για τελειώματα, άλλη άσκηση για κυκλοφορία μπάλας και πάσες, άλλη για περιστροφές με αντιπάλους ομοιώματα και στόχο να μπει η μπάλα μέσα σε έναν... κάδο και άλλη άσκηση με ζευγάρια όπου ο ένας έδινε με τα χέρια ψηλά την μπάλα και ο... συνεργάτης του στην άσκηση του την γύριζε πίσω με δεξί ή αριστερό πόδι και ενώ έκανε μικρές αναπηδήσεις πριν βρει την μπάλα. Το... πρόσωπο της προπόνησης ήταν ο Μπάμπιτς. Που τον έχανες που τον έβρισκες ήταν σε ασκήσεις μαζί με τους παίκτες και κυρίως... δίδυμο με τον Ρομαό κάνοντας και αυτός κανονικά τις ασκήσεις. Μάλιστα ο Μπάμπιτς σε αντίθεση με την υπόλοιπη ομάδα μετακινείται εντός Ζέεφελντ ή με ποδήλατο ή με τα πόδια. Πλην του τραυματία Μποτία άλλο πρόβλημα δεν υπήρξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα