Λεβέκ: «Στον ΠΑΟΚ ήρθα για να κατακτήσω τίτλους» (vid)

Λεβέκ: «Στον ΠΑΟΚ ήρθα για να κατακτήσω τίτλους» (vid)

Gazzetta team
Λεβέκ: «Στον ΠΑΟΚ ήρθα για να κατακτήσω τίτλους» (vid)

bet365

Ο Ντοριάν Λεβέκ συστήνεται στο κοινό του «Δικεφάλου» μέσα από την κάμερα του PAOK TV μιλώντας για τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα.

Ο Ντοριάν Λεβέκ θυμήθηκε την προηγούμενη επίσκεψή του στα αποδυτήρια της Τούμπας και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλοι του ΠΑΟΚ. «Θέλαμε τη νίκη για να προκριθούμε, ήταν μια πολύ δύσκολη και έντονη στιγμή, παρόλο που είχαμε προετοιμαστεί ήταν μια δυνατή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι από την στιγμή που φτάσαμε στο γήπεδο και καθόλη τη διάρκεια της προθέρμανσης και του αγώνα νιώθαμε αυτή την δυνατή ατμόσφαιρα», υποστήριξε.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε πως του αρέσει να παίζει αρκετά επιθετικά, χωρίς να αφήνει τα αμυντικά καθήκοντά του, όπως σχολίασε. «Το ενδιαφέρον μιας μεγάλης ομάδας από την Ελλάδα με κολάκεψε και με έκανε να νιώσω χαρούμενος για την ευκαιρία».

Στην συνέχεια μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην Θεσσαλονίκη. «Θέλω να προσαρμοστώ και μαζί με τους συμπαίκτες μου να προσπαθήσουμε να φέρουμε τίτλους στον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στην Ελλάδα», εξήγησε ο Λεβέκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα