«Επίθεση» των Ultras της Μίλαν σε Ραϊόλα, Ντοναρούμα

«Επίθεση» των Ultras της Μίλαν σε Ραϊόλα, Ντοναρούμα

«Επίθεση» των Ultras της Μίλαν σε Ραϊόλα, Ντοναρούμα

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν εξέδωσαν ανακοίνωση σε βάρος του Ραϊόλα και του Ντοναρούμα, άφησαν... ανοικτή την 'επιστροφή' και έφεραν σαν παράδειγμα προς μίμηση τον Χάμσικ.

Οι Ultras των Rossoneri είχαν ανεβάσει ανακοίνωση και πριν την άρνηση ανανέωσης από τον Τζίτζιο και τώρα εμφανίστηκαν και πάλι. Οι οργανωμένοι μίλησαν για «συμφωνημένες ερωτήσεις» στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Κατέστρεψε την εικόνα του Ντοναρούμα όχι μόνο στα μάτια των οπαδών της Μίλαν αλλά και σε όλων των φίλων του ποδοσφαίρου. Η ομάδα προσέφερε 25 εκατ. ευρώ σε 5 χρόνια και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και η πραγματικότητα είναι ότι με χαρακτήρες όπως ο Ραϊόλα καταστρέφονται καριέρες και ιστορίες από ανθρώπους που κοιτάζουν μόνο το δικό τους συμφέρον».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, οι οπαδοί της Μίλαν έφεραν σαν παραδείγμα τον αρχηγότης Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ. «Είναι περίεργο ότι λίγες μέρες μετά το αντίο του Τότι, με δάκρυα στα μάτια μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του, ένα παιδί 18 χρονών προτίμησε τα χρήματα από το να είναι Θεός στα μάτια των οπαδών. Για έναν αθλητή, η ευγνωμοσύνη των οπαδών δεν έχει τιμή και προσκαλούμε τον Ντοναρούμα να ρίξει μια ματιά σε αύτο που αρνήθηκε για το υπόλοιπο της καριέρας του. Δεν μας κάνει εντύπωση ότι ο Ραϊόλα δεν έδωσε εξήγηση για το πόσο γρήγορα άλλαξαν όλα. «Δεν μας κάνει εντύπωση όταν ένας παίκτης που θέλει να γίνει σύμβολο [Μάρεκ Χάμσικ] φεύγει από αυτό τον χαρακτήρα και γίνεται αρχηγός του κλαμπ [Νάπολι] που θέλει να είναι».

Οι Ultras στο φινάλε τόνισαν ότι έχουν υπάρξει υπεροβολικές αντιδράσεις και ότι υπάρχει χώρος για να αναστραφεί η κατάσταση. «Στα social media τα πράγματα ξέφυγαν, δεν νομίζουμε ότι οι απειλές είναι κάτι σωστό, δεν εκφράζουν τις δικές μας θέσεις. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ευκαιρία να διορθωθούν τα θέματα που τον έσπρωξαν [Ντοναρούμα] στη λάθος κατεύθυνση και κατέστρεψαν την εικόνα του. Παίκτες έρχονται και φεύγουν, η Μίλαν θα είναι πάντα εκεί».

 

SERIE A Τελευταία Νέα