Αποκαλυπτήρια για ΑΕΚ με Γάνδη!

Αποκαλυπτήρια για ΑΕΚ με Γάνδη!

Γιώργος Τσακίρης
Αποκαλυπτήρια για ΑΕΚ με Γάνδη!

bet365

Στις 19 Ιουλίου θα γίνει η... παρουσίαση της Ένωσης στο κοινό της για τον τρίτο προκριματικό του Champions League που θα συμμετάσχουν οι «κιτρινόμαυροι».

Η ημερομηνία επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» από το βάσικο στάδιο προετοιμασίας (το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Κίελτσε της Πολωνίας όπως και πέρυσι) έχει ορισθεί για τις 16 Ιουλίου, μόλις εννέα με δέκα μέρες πριν την αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Τρεις μέρες μετά την επιστροφή της ΑΕΚ στη βάση της θα γίνουν και τα αποκαλυπτήριά της...

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ένωση θα υποδεχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 19 Ιουλίου την Γάνδη σε μια φιλική αναμέτρηση που θα συνιστά το βασικό (και τελευταίο δυνατό) τεστ της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ προτού αντιμετωπίσει για το Champions League μια εκ των Άγιαξ, Μπριζ, Ντιναμό Κιέβου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βικτόρια Πλζεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γάνδη ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην 3η θέση της βαθμολογίας του βελγικού πρωταθλήματος και συμμετείχε την περσινή σεζόν στο Europa League και προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων (αποκλείστηκε από την Γκενκ), ενώ την περασμένη σεζόν (2015-2016) έπαιξε στο Champions League σε όμιλο με Ζενίτ (την οποία κέρδισε), Βαλένθια (επίσης την κέρδισε) και Λιόν (με την οποία έκανε διπλό και δεν έχασε στην έδρα της).

 

Τελευταία Νέα