Χάσι: «Χάνουμε την μπάλα ανόητα και για το... τίποτα»

Χάσι: «Χάνουμε την μπάλα ανόητα και για το... τίποτα»

Χάσι: «Χάνουμε την μπάλα ανόητα και για το... τίποτα»

Ο Χάσι δεν... χαρίστηκε ως προς τις παρατηρήσεις και τις φωνές προς τους παίκτες του ούτε στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Μπέσνικ Χάσι - που παραμένει λάτρης της λεπτομέρειας στον Ολυμπιακό και θέλει να έχει εικόνα και ενημέρωση για τα πάντα στην ομάδα - ανέλυσε εξαρχής το τι ζητούσε από τους παίκτες του στο σκέλος της κυκλοφορίας και της ανάπτυξης. «Σήμερα θα δουλέψουμε στην επιθετική οργάνωση και την κίνηση που πρέπει να κάνουμε προς την μπάλα ή με την μπάλα. Θέλω να κοντρολάρετε σωστά την μπάλα όταν την έχετε στα πόδια σας και να την δίνετε σωστά. Παίζουμε με κάτω την μπάλα», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των Πειραιωτών, για τον οποίο όπως έχουμε αναφέρει ξανά μιλάει διαρκώς στους παίκτες του και πάνω από 2 φορές μέσα στην προπόνηση.
 
Στην διάρκεια των ασκήσεων φώναζε για τις ντρίμπλες: «Μία μπαλιά με μία επαφή θέλω μόνο». Ο Σισέ και ο Βρουσάι έγιναν ξανά αποδέκτες παρατηρήσεων. Στον Βρουσάι μάλιστα επειδή ντρίμπλαρε ξανά του τόνισε: «Χάνουμε την μπάλα... ανόητα. Για το τίποτα. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Είπαμε όχι ντρίμπλες».
 
Εκτός αυτού σε λάθος πάσα που έκανε ο Χουτεσιώτης σε αντίπαλο πάνω σε άσκηση και βγήκε γκολ επενέβη και ο Κασάμι. «Εάν δεν μπορείς να την διώξεις μακριά, στείλτην πιο καλά έξω ή ακόμα και πλάγιο. Να μην τρώμε έτσι γκολ», του ανέφερε. Ο Χάσι μάζεψε τους παίκτες του και μετά το πέρας της προπόνησης για ομιλία και τι κινήσεις θέλει να βλέπει αλλά και τις παρατηρήσεις του για τις ασκήσεις ενώ είχε διαδοχικά τετ α τετ με αρκετούς παίκτες όπως με Φιγκέϊρας και Κούτρη.

Best of internet