Η... μάχη των στόπερ και το ρόστερ του Χάσι

Η... μάχη των στόπερ και το ρόστερ του Χάσι

Η... μάχη των στόπερ και το ρόστερ του Χάσι

Οι Σισέ, Ρισβάνης, το αουτσάιντερ Βιάνα και ακόμα και ο Ντα Κόστα είναι μέσα στους στόπερ που θα διεκδικήσουν την... μία θέση που θα μείνει για το ρόστερ. Ποιές οι επιθυμίες του Χάσι. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού έτσι όπως διαμορφώνεται θα έχει... χώρο για 4 - 5 στόπερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με δεδομένο πως ο Μποτία θα είναι ο ένας... σίγουρος και οι Ρέτσος και Νικολάου υφίστανται ως επιλογές συν τον (τουλάχιστον) έναν σέντερ μπακ που θα αποκτηθεί ουσιαστικά μένει μία θέση. Μία θέση που θα κληθούν να... παλέψουν για αυτήν οι Ρισβάνης, Σισέ και Ντα Κόστα και ενώ υπάρχει και ο Βιάνα. Για τα μετόπισθεν εξάλλου εάν χρειαστεί παίζει και ο Ρομαό στόπερ.
 
Ας μην ξεχνάμε πως με την άφιξη των 12 διεθνών το απόγευμα της Τρίτης συν του Μποκανί ο αριθμός του ρόστερ πάει στους 33. Με τις επόμενες προσθήκες που σίγουρα θα προκύψουν θα πάει στους 37 ή και πιο πάνω. Εξ' αυτών λοιπόν θα κοπούν σίγουρα 10 παίκτες. Ο Χάσι έχει ξεκαθαρίσει και προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θα ήθελε να δουλέψει με ένα ρόστερ 26 - 27 παικτών το πολύ. Έτσι οι... περικοπές θα είναι αρκετές. Από τους 20 που είναι λοιπόν στο Ζέεφελντ τώρα μπορεί να μείνουν ακόμα και οι μισοί για την συνέχεια.

Best of internet