Υπέγραψε ο Παπαγεωργίου στον Πανιώνιο (pic)

Γιώργος Ντυμένος
Υπέγραψε ο Παπαγεωργίου στον Πανιώνιο (pic)

bet365

Ο 30χρονος δεξιός μπακ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια κάτοικος Νέας Σμύρνης

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ακόμη μία προσθήκη ολοκλήρωσε σήμερα ο Πανιώνιος, καθώς έπεσαν οι υπογραφές και με τον Θανάση Παπαγεωργίου. Ο 30χρονος δεξιός μπακ ήταν από καιρό στη «λίστα» των «κυανέρυθρων», η περίπτωσή του «έτρεξε» και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο έμπειρος αμυντικός ήταν πέρσι στην Ξάνθη, ενώ στη μεγάλη κατηγορία έχει παίξει και με τον Πανθρακικό.

Ο έμπειρος μπακ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, έδειξε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο και για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω και παράλληλα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα περίοδο», ανέφερε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα