Λίγες και προσεκτικές κινήσεις η ΑΕΛ

Λίγες και προσεκτικές κινήσεις η ΑΕΛ

Φώτης Καρακούσης
Λίγες και προσεκτικές κινήσεις η ΑΕΛ

bet365

Χωρίς να βιάζονται οι άνθρωποι της ΑΕΛ εξετάζουν τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που Θα ενισχύσουν στον βαθμό που θέλουν την ομάδα. Ένας τερματοφύλακας, δύο στόπερ και ένας επιθετικός οι θέσεις που ψάχνουν οι... βυσσινί.

Με τον Αλέξη Κούγια να κάνει δηλώσεις ακόμα και για πεντάδα, είναι εμφανές πως οι στόχοι των «βυσσινί» για την ερχόμενη χρονιά μόνο στο να σωθεί εύκολα η ομάδα δεν θα είναι. Στην ΑΕΛ θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και για να το πετύχουν πρέπει να κάνουν σωστές και προσεκτικές κινήσεις. Ως τώρα αυτό δείχνουν πως κάνουν, καθώς δεν φαίνεται να βιάζονται, αναφορικά με την συμπλήρωση του ρόστερ.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Αυτό έχει φανεί άλλωστε και στις περιπτώσεις του τερματοφύλακα και του στόπερ, με τους Σωτηρίου και Μόρα να μην συνεχίζουν την καριέρα τους στην Λάρισα, από την στιγμή που ο Πάους ήταν αντίθετος στην απόκτησή τους.

Στην ΑΕΛ έχουν ξεκαθαριστεί οι θέσεις που αναζητούνται πλέον παίκτες. Αυτές είναι ένας τερματοφύλακας, δύο στόπερ και ένας επιθετικός που να είναι γρήγορος και η αλήθεια είναι πως έχουν βρεθεί περιπτώσεις που θα μπορούσαν να προσφέρουν αυτά που ζητάνει οι Θεσσαλοί.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως υπάρχει βιασύνη, καθώς όπως αναφέραμε στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να αποκτηθούν αυτοί που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΛ. Το ότι δεν υπάρχει βιασύνη δεν πάει να πει πως δεν υπάρχει κινητικότητα και λογικά ως το τέλος της άλλης βδομάδας θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα ή έστω τα περισσότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα